Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Liefde & Sex

Single moeder Tarja (48) gaat naar parenclubs: Ik heb al mijn fantasieën uitgeprobeerd

„Mijn kinderen waren 19 en 20 toen dit boek twee jaar geleden uitkwam, en zij kunnen terugkijken op een heel stabiele jeugd met mij. Zij hebben na hun vader nooit hoeven wennen aan een andere man in hun leven of naast mij.

Ik had behoefte aan intimiteit en seks, maar nam geen mannen mee naar huis. En ik hoefde niet naar een café te gaan om daar eerst eindeloos te luisteren naar oeverloos gezwets aan een bar, om er vervolgens achter te komen dat het seksueel totaal niet klikte. Ik ging gewoon uit, niet naar de kroeg, maar naar een parenclub.

Ongevaarlijk

Als onafhankelijke, alleenstaande moeder is het bezoeken van parenclubs de perfecte manier om gelijkgestemden te ontmoeten op een ongedwongen en respectvolle manier. Het is een heerlijke plek om de alledaagse beslommeringen achter je te laten en het is er ontzettend veilig.

Want weet jij veel wat je Tinder-date met je gaat uitspoken op zijn slaapkamer of in zijn hotelbed? In mijn beleving is het bezoeken van een parenclub echt de meest ongevaarlijke oplossing om aan je seksuele trekken te komen. Mijn boek is dan ook een soort inspiratiemanifest voor single vrouwen.

Parenclub

Ik was al een paar jaar gescheiden en de kinderen woonden bij mij. De laatste keer dat ik een vriend had, en dus seks, was alweer een tijdje geleden, maar ik had geen zin om in het café op zoek te gaan naar een vriend. Toen viel mijn oog op een advertentie in de krant. Ik zocht de website op; het bleek om een parenclub te gaan.

Vol verbazing keek ik naar de foto’s van mannen en vrouwen in allerlei intieme standjes. Het was dus een uitgaansgelegenheid waar je seks kon hebben. Er kwamen ook veel stellen die van partner ruilden. Er ging een wereld voor me open.

Toen ik las dat er ook single vrouwen mochten komen, werd het nog interessanter. Een vrouw alleen? Zoals ik? Naar zoiets? Ik werd ontzettend nieuwsgierig. Toevallig bleek er op twintig minuutjes van mijn huis een club te zijn. Ik regelde oppas voor die avond en besloot te gaan.

De eerste keer

De entree voor vrouwen was gratis. Dus als ik het nou na tien minuten niets vond, was er niets aan de hand. Ik was best zenuwachtig toen ik er naartoe reed. Wat kon ik verwachten?Mijn verbazing was groot toen ik de foyer inliep. Het was er ruim, licht en schoon. Anders dan ik me had voorgesteld. Er zaten wat stelletjes in gewone kleding en ik werd vriendelijk onthaald door de vrouw achter de balie.

Ze zag meteen dat het mijn eerste keer was en gaf me een rondleiding. We begonnen in het bargedeelte. Ik verwachtte alleen maar jonge, mooie mensen te zien, maar er zaten vooral gewone, leuke types. Mensen die mijn buren konden zijn. Iedereen was boven de 30 en ze hadden echt niet allemaal een perfect figuur. Eigenlijk leek het op een gewone kroeg, met het verschil dat iedereen hier in lingerie en ondergoed zat. Er werd op dat moment ook nog nergens gesekst.

Spelregels

Tijdens de rondleiding legde de vrouw me de spelregels van de club uit. De belangrijkste was: nee is nee. Het was míjn avond, niets moest en alles mocht. Dus ook ‘nee’ zeggen als je geen zin hebt. Ze liet me de erotische ruimtes zien, die toen nog leeg waren. Het waren keurige, schone kamertjes met een fijne sfeer en romantisch ingericht.

De kamers hadden geen deuren maar wel overal gluurgaten, zodat je naar binnen kon kijken. In het erotische gedeelte zag ik ook twee schommels, waarin je met je benen omhoog kon hangen, en zelfs een gynaecologenstoel. Ik vond het best spannend. Gelukkig waren de ruimtes op dat moment nog leeg.

Gewild

Vanaf de eerste verdieping zag ik dat er inmiddels wel al minstens honderd mensen in het bargedeelte zaten. Eigenlijk had ik verwacht dat iedereen meteen met elkaar zou gaan vrijen, maar de avond werd rustig opgebouwd. Na de rondleiding durfde ik het aan om me om te kleden.

Voor de gelegenheid had ik een zwart kanten setje gekocht. Toen ik in lingerie opnieuw bij de bar kwam, had ik vrij snel contact met een aardig koppel. Ik vertelde dat ik er voor het eerst was én alleen. Terwijl ik met hen kletste, werd ik door verschillende mannen ongegeneerd aangestaard. Blijkbaar was ik gewild. Het viel me op dat er best wat mannen alleen waren, maar amper single vrouwen.

Naar huis zonder seks

Het stel vroeg me na een tijdje mee naar boven. Ik volgde hen nieuwsgierig en we belandden in een van de kamertjes. Inmiddels was er heel wat bedrijvigheid in de erotische ruimtes. Alsof er een live pornofilm werd afgespeeld. Op nog geen meter van me vandaan ging het er behoorlijk intiem aan toe. Ook het stel dat me had meegenomen, ging naast me op de bank flink tekeer. En in de gynaecologenstoel lag een vrouw die door verschillende mannen werd genomen.

Ik keek mijn ogen uit, maar meedoen wilde ik nog niet. Ik zag alle smachtende blikken van de mannen wel, maar zei gewoon ‘nee’ als iemand me meevroeg naar een kamer. Dat voelde zo goed. Ik kon gewoon zelf bepalen hoe mijn avond eruit ging zien. Uiteindelijk ben ik die avond naar huis gegaan zonder seks gehad te hebben.

Nieuwsgierig

Na een paar dagen waren de eerste, heftige indrukken een beetje gezakt en was ik heel nieuwsgierig hoe het zou zijn om wél zelf mee te doen. Dus ging ik er een paar weken later weer heen. Het stel dat me de vorige keer onder hun vleugels nam, was er niet, dus ik stond er alleen voor.

Ik zat nog geen drie minuten aan de bar toen een krullenbol me mee vroeg naar een kamertje. Ik bedankte en zonder gedoe liep hij weg. Zo wimpelde ik nog wat mannen af. Ik wilde namelijk wel een vent die ik zelf aantrekkelijk vond. Ik was niet meer zo overdonderd als de vorige keer en waagde me in het Turkse stoombad. Daar zag ik ook weer allerlei seksuele handelingen. Best opwindend. Het was een wirwar van mensen en overal hoorde ik mannen en vrouwen kreunen en klaarkomen. Toch voelde ik me er heel veilig.

Ervaring rijker

Ik had zin in seks en besloot even op een matras te gaan liggen. Binnen tien seconden kwam er een man met een flinke erectie bij me liggen. Hij was lekker en we begonnen te vrijen. Ik voelde nog meer handen op mijn lichaam en genoot. Ik leerde toen wel dat als ik de controle wilde houden, ik het anders moest aanpakken, want al snel was ik met vijf mannen bezig. Dat was een beetje veel van het goede, maar wel een spannende ervaring.

Ik kroop uit de kluwen en ging lekker douchen. Eenmaal terug in de bar raakte ik aan de praat met een leuke man en ging later ook nog met hem naar een kamertje. We hadden fantastische seks en toen ik later naar huis reed, kon ik niet anders dan glimlachen. Wat een ervaring!

Geheim

De eerste jaren hield ik het geheim. De eerste die ik het vertelde, was mijn moeder. Ze reageerde heel prettig op mijn verhaal. Ze zei dat ze erop vertrouwde dat ik wist wat ik deed en wilde zelfs alles weten over mijn ervaringen.

Inmiddels ga ik al elf jaar naar parenclubs en heb ik heel veel clubs geprobeerd. En natuurlijk wil ik best weer eens verliefd worden en een gewone relatie, maar het is er al die tijd nog niet van gekomen.

Door deze manier van uitgaan heb ik geleerd dat ik geen emotionele binding nodig heb om seks met iemand te hebben. Het is lust, geen liefde, maar natuurlijk moet ik een man wel aantrekkelijk vinden. Over de jaren heb ik al mijn fantasieën kunnen uitproberen en eigenlijk is er nooit iets vervelends gebeurd. Ik kan deze manier van uitgaan dus echt aan iedere alleenstaande vrouw aanraden. Het is fijn, veilig en vooral ontzettend leuk.

Anno 2020

De parenclubs werden afgelopen maart natuurlijk gesloten, maar toen ze eind juni weer open mochten, ben ik weer een paar keer gegaan. Ik had het best wel gemist. Niet alleen de seks, maar ook het contact met andere mensen. Ik zie het nog steeds als een gezellig uitstapje en het voelde er ook veilig. Ik ben niet bang geweest dat ik daar corona zou krijgen.

Na het verschijnen van mijn boek heb ik nooit nare reacties van mensen gehad. Ik heb zelfs het idee dat het onderwerp sindsdien beter bespreekbaar is én dat er meer single vrouwen naar de parenclubs zijn gegaan. Ik ben blij dat de meeste mensen die mijn boek hebben gelezen, hun vooroordeel over parenclubs hebben laten varen.

En voor de vrouwen die er na één keer niet meer zijn geweest omdat ze het niet leuk vonden, zou ik willen zeggen dat geen enkele avond hetzelfde is, dus dat je het best nog een keer een kans zou kunnen geven. Wie weet hoe het dan is. Ik heb er echt zoveel lol aan beleefd.

Relatie

Mijn kinderen – de oudste woont niet meer thuis en de jongste is ook alweer 21 – weten inmiddels wel van de hoed en de rand. Ze doen er niet raar over. Ik antwoord dat het gezellig was in de club als er naar gevraagd wordt, maar verder bespreek ik vanzelfsprekend niets met ze. Als zij later zelf zouden gaan, zou ik dat niet vervelend vinden, maar nu vind ik ze daar nog te jong voor. Ik denk dat je ergens tussen de 35 en 40 moet zijn om het allemaal in het juiste perspectief te zien.

Nog steeds vind ik het een ideale manier om uit te gaan en seks te hebben. Maar ik ben er niet meer zo mee bezig als toen. Ik ga maar eens op zoek naar een andere hobby, haha. Ook hoop ik op een leuke relatie, want dat is toch echt waar ik naar verlang. Ik hoop dat ik binnenkort een leukerd tegenkom. Dat zal niet in een parenclub zijn. Sinds een tijdje werk ik bij een tankstation en ik zie de hele dag leuke mensen. Je weet het maar nooit…”

Opgebiecht.nl is gebaseerd op waargebeurde verhalen van bezoekers van deze website
Wil jij ook anoniem met jouw verhaal op opgebiecht.nl stuur jouw verhaal dan nu in via de tab ook iets opbiechten.