Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Liefde & Sex

Ik ben met een vrouw, maar soms mis ik seks met een man

Sinds acht jaar heb ik een relatie met een vrouw. We hebben het heerlijk samen en ik heb nog geen dag spijt gehad dat ik voor haar mijn huwelijk heb laten stranden. Hij en ik zaten al jaren op een dood spoor, er was eigenlijk niets wat ons nog bond… behalve de hond. Toen die was overleden, stierf eigenlijk ook onze verbintenis.

Opluchting

Dus toen ik verliefd werd op een vrouw en dat aan hem vertelde, was hij niet boos of verdrietig. Nee, ik denk dat hij eerder opgelucht was dat ik als eerste de stap had gezet om te scheiden. We gingen, zoals ze dat zeggen, als goede vrienden uit elkaar. Met mijn vriendin begon ik aan een nieuw avontuur. Niet dat ik nooit eerder iets met een vrouw had gehad, ik heb altijd geweten dat ik biseksueel ben en kwam daar ook rond voor uit. Maar bij mijn nieuwe liefde viel dat niet zo goed. Dat ik ook op mannen val.

Ik denk dat ze het bedreigend vond, dat ze bang was dat ik haar voor een kerel zou verlaten. Nou ja, dat zou natuurlijk ook kunnen. Je kunt altijd verliefd worden, of dat nou op een man of een vrouw is. Maar ze snapt niet dat er dan echt iets mis moet zijn in je relatie, dat je anders niet op zoek gaat.

Dus op den duur heb ik er gewoon mijn mond over gehouden. Als ik op straat een knappe vent zag, keek ik heus, maar ik zei er niks over. Wel als ik een leuke vrouw zag. Daar had ze dan weer geen moeite mee. Kennelijk voelt ze dan eerder een soort trots: maar je bent wel mooi van mij… En dat ben ik ook. Ik heb alleen bepaalde behoeftes die zij niet begrijpt. Soms kan ik enorm verlangen naar mannelijke seks. En dan gaat het me niet eens om penetratie, maar om het harde van een mannenlijf, het gespierde, het directe. Ik kan ontzettend genieten van de vrijpartijen met mijn vriendin, maar het is anders met een man. Niet beter, maar anders.

Seks met een man

Ik weet dat ze dat niet wil horen, dus ik heb het er thuis nooit over. Ook niet dat ik soms afspreek met een vriend van vroeger die ik toevallig weer op Facebook tegenkwam. We hadden ooit een avontuurtje en wisten bij voorbaat: dit is puur voor de seks, geen relatiemateriaal. Maar wat was het fijn in bed geweest. En dat is het nu weer. Zo heel af en toe spreken we af en dan is het meteen raak. Kleren uit, vrijen. We praten nauwelijks, het is heel ongecompliceerd. Hij verwacht niks van mij, ik niks van hem. Behalve dan dat hij zijn mond houdt, want ik weet dat ik anders een enorm probleem heb.

Natuurlijk heb ik erover nagedacht om het eerlijk te vertellen. Maar wat zou dat nu werkelijk opleveren? Alleen maar ellende. Terwijl mijn vriendin en ik het heerlijk hebben met elkaar en ik me er ook niet echt schuldig over voel. Want ik doe haar niks tekort. Het is iets van mij, ik geef mezelf iets, neem niets van haar af. Dus ja, ik blijf af en toe met hem afspreken. We doen het altijd veilig en nooit bij mij thuis. Ze hoeft het nooit te weten. Maar soms, heel soms, word ik ’s nachts zwetend wakker: bang dat hij toch ineens verliefd blijkt en voor onze deur staat. Dan heb ik heel wat uit te leggen…”

Opgebiecht.nl is gebaseerd op waargebeurde verhalen van bezoekers van deze website
Wil jij ook anoniem met jouw verhaal op opgebiecht.nl stuur jouw verhaal dan nu in via de tab ook iets opbiechten.