Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Ik beschouw mezelf als een redelijk slimme vrouw, maar ik heb dus zoiets stoms gedaan. Ik ben een verlaten vrouw. Het eerste jaar na mijn scheiding moest ik niets van mannen weten. Ik vond alle kerels losers die alleen maar achter hun pieleman aanlopen. Maar mijn vriendinnen vonden het tijd om alle bitterheid overboord te gooien. Ik haakte weer aan bij de meidenavondjes en ging weer eens naar de kroeg. Maar leuke mannen kwam ik niet tegen. En toen kwam corona en werd mijn herintreden in het uitgaansleven meteen weer in de kiem gesmoord.

Wandeldates

Een collega die ook single is, was daarom op Tinder gegaan. ‘Hoe moet je anders nieuwe mensen ontmoeten?’ zei ze. ‘Ik spreek af op een bankje buiten, in de buurt van een koffie-to-go. En als hij na een uurtje kletsen leuk genoeg is, maken we nog een wandelingetje. Door corona kun je het ook wel weer makkelijker daarbij laten, als je geen zin hebt in meer.’

Zo’n Tinderwandeldate leek me ook wel wat, dus legde ze mij uit hoe het werkte. Er ging een wereld voor me open; het leek wel een snoepwinkel, waar soms ook vieze snoepjes tussen zaten, maar toch… Het wandeldaten beviel me onverwacht goed. Makkelijker en persoonlijker dan in een druk restaurant of café. Maar ik ben niet goed in serial-daten en bleef dus al vrij snel weer aan één man plakken. Ik vond hem serieus leuk en ik dacht hij mij ook. De anderhalvemeter-regel hebben we in elk geval na de tweede date al overschreden. Er werd gezoend en gefoezeld achter een boom. En na een tijdje dus ook in mijn bed.

Sexy berichtjes

We hadden het leuk samen, ik voelde vlinders; het leek het begin van een nieuwe relatie. We konden maar zo’n één keer per week bij mij afspreken, want hij had co-ouderschap en woonde tijdelijk bij een vriend, terwijl hij zocht naar een ander huis, zei hij. Om de tijd tot onze volgende date te overbruggen, videobelden we en stuurde hij me sexy berichtjes. Dat was ik niet gewend, maar ik vond het stiekem heel opwindend en ging daar steeds meer in mee.

Hij vroeg op een bepaald moment of ik het lingeriesetje dat hij me voor Valentijnsdag had opgestuurd, wilde aantrekken en laten zien. Het was een weinig bedekkend niemendalletje en, verliefd als ik was, deed ik het ook nog. Ik draaide rond voor de camera van de laptop en deed het op zijn verzoek zelfs uit. Ik was nooit zover gegaan voor een man, maar ik voelde me door hem heel vrouwelijk en verleidelijk. En toen ineens hoorde ik niets meer van hem. Ik heb hem honderd keer geappt en gebeld, maar hij lijkt van de aardbodem verdwenen. Zijn tinderprofiel is ook verwijderd en ik heb geen adres van hem. Behalve verdrietig, voel ik me gebruikt en boos. Misschien is hij een vreemd ganger en is zijn vrouw erachter gekomen en heeft hij daarom alle contact verbroken. Maar ik ben als de dood dat hij mijn striptease heeft gefilmd en dat ik mezelf straks op internet ga terugzien… Of erger nog: dat ik hem moet betalen om dat niet te laten gebeuren. Hoe kon ik toch zo stom zijn?!

Download fast and safe with VIPER USENET

Opgebiecht.nl is gebaseerd op waargebeurde verhalen van bezoekers van deze website
Wil jij ook anoniem met jouw verhaal op opgebiecht.nl stuur jouw verhaal dan nu in via de tab ook iets opbiechten.